lördag 10 maj 2014

0 poäng med hem från Ornäs...

Ja, det blev inga poäng med hem från Ornäs men de ljusblå hade 0-0 i halvtid och när jag fick en SMS-rapport om detta i halvtid då så tänkte jag att en poäng är bättre än noll, Visst hade man hoppats på poäng men verkligheten är vad den är för ett mål sattes av Caroline Zettergren i det ljusblå målet efter en hörna i den 83:e minuten. Inväntar fortfarande ett referat från matchen och jag lägger upp det när den kommer om det nu inte uppstått något förhinder. Senare i veckan så kommer det en bildspecial då Janne Holm svingade sin kamera med gott resultat...

En länk till Gideonsbergs hemsidas referat:

PS. Desto fler ljusblå mål gjordes när Gideonsberg F99:or mötte Yxhult/Sturehov en match som slutade med hela 14-0 varav Cecilia Bahar gjorde sex stycken, en dubbel hattrick. Hennes två första mål kom i den 9:e och 13:e minuten innan Linn Flytström gör 3-0 i den 22:a minuten sen gör Cecilia klart sitt första hattrick i den 27:e minuten. Linn gör 5-0 en minut senare och tre minuter senare så drygar Cecilia ut ledningen till 6-0. I den näst sista minuten av första halvlek så gör Linnea Söderberg 7-0. Den andra halvleken börjar med att Sanna Adamsson gör 8-0 i den 48:e minuten innan Cecilia för 9-0 och 10-0 i den 51:a och 54:e minuten. Emma Bramming skriver in sig i målprotokollet med 11-0 målet som kom i den 56:e minuten och Alina Hede´n gör 12-0 fem minuter senare. Två minuter efter detta så gör Linnea 13-0 innan Emma avslutar målskjutande med sitt 14-0 i den 71:a minuten. Man undrar nästa lite vad de gjorde de sista nitton minuterna av matchen DS.

PPS. Målskyttar med ljusblått förflutet blev det i BK30:s 2-2 match mot topplaget Smedby för redan i den 3:e minuten så kan Cassandra Korhonen spela fram Hazhan Hama till 1-0 och sen gör Cassandra 2-1 målet i den 49:e minuten. Verkligen kul med Hazhan från start att hon blev målskytt, men hon byttes ut i den 80:e minuten till förmån för en annan ex-ljusblå spelare Priscila Burgos. DS.