fredag 29 maj 2015

Tror på en jämn match med ljusblå seger..


Nu har jag verkligen insikten att det inte finns några lätta segrar även om spelet mot Lillån i 8-2 segern gjorde att de ljusblå såg oövervinnerliga ut, men sen kom en kämpaseger mot en förvarande Gagnef innan verkligen verkligheten kom ifatt borta mor Råtorp där de trots spelövertag mot den numera tabelljumbon gav dem deras enda poäng kanske berodde på Izabell Rydells utvisning som verkligen försvagade de ljusblå i matchen mot effektiva Töcksfors..
Var ju aldrig med till Eda men läste Kristians referat om spelövertag men där de också hamnade i ett underläge som de kunde hämta upp men där hemmalaget tog alla tre poängen precis i slutminuten..
De har verkligen kämpat de ljusblå och de kommer att kämpa på och jag tror att det kommer att kämpas idag också hemma mot Torsby men jag vill och vågar att tro på en ljusblå seger men även här kommer det nog att bli jämt..

Torsby slog i första omgången på bortaplan Eda som vann över de ljusblå men här släppte de in ett mindre mål och matchen slutade 3-1 i en match där hemmalaget ledde med 1-0 men där de kvitterade och gick ifrån genom mål av Ida Hallstenson i den 22:a och 46:e minuten och Rebecca Johnsson fastställde slutresultatet nio minuter senare...
Önskar verkligen att de ljusblå skulle få in ett tidigt mål eller i alla fall inte hamna i underläge. Härligt att se att de hämta upp borta mot Eda..

I andra omgången så vann de hemma över Avesta/Skogsbo med 4-3 i en målrik match där de först hamnade i ett 0-1 underläge efter ett självmål i den 34:e minuten innan de kvitterade, gick ifrån och sen följdes lagen åt innan hemmalaget drog det längsta stråt i matchens slutminut och bortalaget råkade ut för det samma som de ljusblå gjorde i borta mot Eda. Ja, det är ända in i kaklet som gäller..
Ja, de kan i i alla fall göra mål Torsby...

I den tredje omgångs så förlorade de borta mot det Ornäs som i omgången innan hade fallit mot Töcksfors med 5-1 men nu så vann dalalaget med 2-1 och där bortalaget reducerade genom Frida Andersson i den 67:e minuten..

I omgången efter så vann de med samma siffror hemma mot Gagnef med 2-1 genom att gå ifrån till 2-0 innan bortalaget reducerade i andra halvlek..



Nu senast så förlorade de i Värmlandsderbyt mot Torsby med 3-1..
Insåg just nu att de inte har vunnit på bortaplan sen premiärsegern. Hoppas att den bortaförlustraden fortsätter...

Den som har gjort mest mål är Ida Hallstensson och Maja Johnsson som har gjort tre var följt av Frida Andersson och Rebecca Johnsson som gjort två var...

Ja, det kommer att bli kamp på Swedbank och jag hoppas på att målskyttet lossnar så att de börjar att trilla in tidigare för det har varit sena mål ända sen premiärsegern. Ser gärna att Izabell Rydell, Lovisa Byman skriver in sig i målprotokollet och att Kajsa kan göra något. Hm, vore det inte kul om Elvira Gustafsson fick göra minst ett och följa upp målen mot Lillån och Gagnef. Varför inte ett av Darja Andersson? Ja, det finns många som kan och jag hoppas de trillar in till en ljusblå seger, men jag har slutat att tro på enkla segrar..

Så är ser de inlämnade raderna ut:

                                         Jag       Mr K     Mr S

Lillån - Gagnef                    1         2           1

Gideonsberg - Torsby         1         1           1

IFK Kumla - Töcksfors        2          X          X

Råtorp - Ornäs                    2          1          X

F17 Gefle - Gideonsberg    2          X         1

Ja, alla tecken i finns med i de olika tipsen i Råtorps hemmamatch och i de ljusblå F17 match borta mot Gefle. Spännande att se hur det går..
Det är inte för sent för dig att lämna i ett tips..

PS, Ska tacka av någon som slutar på jobbet efter matchen så det blir nog ganska sent innan det dyker upp något här men jag hoppas före midnatt DS.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar