lördag 9 maj 2015

På väg mot den stora fighen...


Dagen match ser jag bara som ett steg mot den stora matchen nästa helg mot Töcksfors. Lillån slogs stort i den första matchen och i den andra omgången så lade Gagnef sig på försvar ett försvar som höll i åttiotvå minuter.Men Råtorps IK känns inte som ett Gagnef utan de ligger sist och där kommer de att få ligga en vecka till. I första matchen så förlorade de med 2-0 hemma mot IFK Kumla och o andra med 4-0 borta mot Lillån. Skulle det här fortsätta så får man ju gissa på en 8-0 förlust idag.
Ja, jag vet inte vad jag säga om den här matchen för det är tre säkra poäng...
På referatet på sin hemsida så berättar de att de har haft mycket bollkontroll under matcherna de förlorade men det lär ju inte hända idag..
Foto: Råtorps IK Facebooksida

Veckans inlämnade tipsrader är följande och nu är det för sent att lämna in ytterligare då de spelades ett par matcher idag:

                                              Jag       Mr K   Mr S

1, Gagnef - Töcksfors            X          X       1

2, Ornäs - Torsby                   1          X        X

3, Eda - Lillån                        2          X        X

4, Avesta/Skogsbo - Kumla   1          X        X

5, Råtorp - Gideonsberg        2         2          2

PS. Kollade just besökssiffrorna för igår och det lågt högt över de högsta som brukar vara när A-laget spelar match. Lade ju upp referatet om Hallstahammars match mot Surahammar i fredags kväll och det hade en aning mera läsare en en vanlig ljusblå match och referatet från den amerikanska fotbollen låg på ungefär F17-nivå.. Men det här är ju en ljusblå blogg som kostade på sig ett par utvikningar. DS

1 kommentar: