lördag 2 maj 2015

Åh, jag trodde att hon lagt av...


Jessica Höglander gick ju till Tyresö och spåddes en lysande framtid, hade en fot inne i olika landslag, men väl i Tyresö så var det en massa färdigutvecklande spelare som fick gå före. Kommer i alla fall ihåg att hon stod en gång mot Djurgården och då förlorade de. Ja, det är inte lätt att få utrymme i ett köplag som siktar mot att ta alla titlar. Hon lånades ut till AIK och var med och tog upp dem i allsvenskan men där slutar mina spår och jag trodde att hon lagt av, men i bilen på väg hem från Leksand så satt vi och studerade BK30:s startelva i matchen mot Sätra och vem hittar man inte i målet i Sätra om inte Jessica. Blev glad att se att hon var i farten om än på  en lite lägre nivå..

PS. Vi pratade VIK också på väg ner och efter lite letande så hittade jag på att se har ett lag i en utvecklingsserie. Puh DS.

PPS. Förresten i BK30:s 4-2 vinst över de tidigare obesegrade Sätra så gjorde Maria Fjellman två mål  i den 28:e och i den 29:e minuten på Jessica. Hade de trott att de skulle mötas igen? DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar