lördag 30 maj 2015

Söndagsmorgon...


Söndags morgon och gårdagen referat blev klart vid tjugo i tolv, söndagsmorgon och de ljusblå ligger på en sjunde plats och det kan inte hända något mera tabellmässigt då Avesta/Skogsbo spelar sin match i denna omgång i slutet av juni, men det spelar ingen roll om de skulle vinna den matchen för nästa helg är det match mellan dem och de ljusblå och då blir det tre ljusblå poäng. Då måste i alla fall Izabell Rydell vara med.
Tänker på gårdagens match om spelövertaget och att det egentligen vore omöjligt att inte vinna med det övertaget, men verkligheten är en annan. Skönt att inte Torsby var effektivare framåt..
Söndagsmorgon och för mig är de ljusblå lika bra som efter matchen mot Lillån..
Lillån ja, vem kunde de tro att de skulle ligga på andra plats ( ja omgången är inte spelad klart än) efter att ha sett dem i den första matchen? Men som vi sa, de kommer att plocka poäng och igår plockade de mot Gagnef...
Ja, de ljusblå är mitt lag, i vått och torrt och då talar jag inte om regnet igår, det är mitt lag när det är enkelt att göra mål och när det är svårt...
Någon som saknas i det ljusblå laget är Maria Rodriguez och hennes slit på mittfältet även om Amilia Högbacka gjorde bra ifrån sig på mittfältet igår..
Nej, nu tas det nya tag nästa helg och "Kristians gäng, tre poäng"..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar