söndag 6 april 2014

Ljusblå islossning...

Idag var 3-0 matchernas dag då Arsenal förlorade med de siffrorna och Djurgården och Gideonsberg vann med de siffrorna. Härligt att Darja Andersson skrivit in sig i försäsongsmålprotokollet.  Så här berättar Gideonsbergsbloggens utsände om matchen:

"När domaren blåste igång matchen så tog GIF tag i taktpinnen från start och släppte aldrig in Ope i matchen. GIF kontrollerade matchen helt & hållet. Att det bara blev 3-0 beror på dålig kyla i avsluten och en målvakt som var i vägen. Var nog närmare 7-0 än 3-1... Första halvlek var Gideonsberg riktigt bra och borde punkterat matchen redan där men det stod bara 2-0 i halvlek. Trots att GIF gick ner i tempo och inte var lika bra i andra halvlek så kontrollerade dom matchen helt. Det konstiga var att det bara blev ett mål till så matchen slutade 3-0. Såg bra ut i det stora hela men tror motståndet blir tuffare i serien. Samtliga lagdelar och spelare får minst godkänt.
Målskyttar Elin Christenssen 2 Darja Andersson 1"