lördag 26 april 2014

Hanna och Agnes-kollen...


Kan inte låta bli att följa Hanna Åbom och Agnes Gustafsson i division ett södra Svealand och det här är vad jag hittar om dem. Först ett citat från Eyravallen.se om Hanna Åboms framfart i Örebro SK Söders 2-1 vinst hemma mot Tyresö som gav dem deras första trepoängare efter den oavgjorda matchen mot Forsby på annandag påsk:

Den påfyllda energin räckte sedan till för ett vinstmål. Hanna Åbom, Söders bästa spelare i matchen, tog mot slutet av matchen steget in centralt från sin utgångspunkt som vänsterbräddare. Därifrån snittade hon upp motståndarförsvaret med några riktigt fina djupledspassningar. En av dessa fångade Sara Sandberg upp och ensam med Tyresös målvakt och utan alltför mycket vinkel att bemästra kunde hon ge Söder ett mycket välförtjänt ledningsmål.

Och Agnes Gustafsson omnämns i Magazin24.se då Forsby som också tog sin första seger då de vann mot Älvsjö AIK med 2-0 på bortaplan:

"– De har en sådan fantastisk moral att de skulle kunna springa rakt genom en mur tillsammans, de är grymma! Några som utmärkte sig extra i dag var Agnes Thoreson, Lizethe Morsing i mål, Ida Ernfridsson och Agnes Gustafsson som peppar hela laget och styr dem rätt."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar