måndag 31 augusti 2015

Luxus...


Ibland undrar jag över Google translator men det ord jag översatte var överkörning och lux har väl något med ljus att göra? Det spelar ingen roll för det var en överkörning som jag missade..

Det blev ju riktigt spännande i toppen då Torsby slog Töcksfors med 1-0 efter mål av Frida Andersson i den 56:e minuten och jag som redan räknat Töcksfors som seriesegrare men vad vet man? Töcksfors får betydligt lättare i nästa match då de möter IFK Kumla..

Ornäs fortsätter att spela tennis och följde upp förra veckans 6-0 vinst hemma mot IFK Kumla med en dito borta mot Lillån. Målskyttet började i den 26:e minuten då Ann Linh Stenqvist gjorde 1-0 till gästerna och sex minuter senare så drygade Maria Liljenborg ut den till 2-0. I andra så gör Ann 3-0 i den 51:a minuten innan Maria gör sitt andra mål för dagen till ställningen 4-0 fem minuter senare. Fem minuter senare så är hon i farten igen, Maria och fastställer sitt hattrick och det står 5-0. Tio minuter senare i den 71:a minuten så fastställer Emma Silverstam slutresultatet till 6-0.

Läs vad Dalademokraten skriver om den matchen:

http://www.dalademokraten.se/fotboll/div-2-dam/skon-revansch-for-ornasdamerna



Avesta/Skogsbo nöjde sig inte med att vinna med tennissiffror borta utan skulle vara värre då de slog Råtorp med 7-0. Det var Nora Jacobsson som startade målskyttet i den 24:e minuten och innan halvleken var över så hade Lovisa Gustafsson gjort 2-0 med tre minuter kvar av ordinarie. I andra så gör Lisa Hedin 3-0 i den 55:e minuten och kvarten senare så gör Sofia Widjeskog 4-0 men sen så trampar Lovisa på gasen och gör ett äkta hattrick med mål i den 77:e, 84:e och 90:e minuten.

Så här skrev Avesta tidning innan matchen:

http://avestatidning.com/sport/1.3128008-hoppet-tandes-for-dfk-nu-siktar-de-pa-vinst

IFK Kumla och Gagnef spelade 0-0 på Kumla IP...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar