lördag 22 augusti 2015

Ännu en tuff start mot Töcksfors fällde de ljusblå..

Själv hade jag en tuff dag igår när jag började återhämta mig från min magsjuka men några som också hade det tufft var det ljusblå som precis som i hemmamatchen mot Töcksfors åkte på ett tidigt baklänges mål då Fia Carlsson satte 1-0 i den 5:e minuten med ett långskott, men till skillnad från matchen på Swedbank så dröjde det till den 48:e minuten innan Frida Siljebråt gjorde 2-0. I den 85:e minuten så kunde Izabell Rydell reducera till 2-1 då hon inför de 300 åskådarna på Hagavallen nickade in en hörna.
Kul att se att Maria Fjellman fanns med i startelvan och ni är igång.
De ljusblå ligger fortfarande på en andra plats men både Torsby och Ornäs kan passera idag då de möter Gagnef respektive IFK Kumla så jakten på andraplatsen kommer att fortsätta. Ser man framåt så möter Töcksfors Torsby i nästa omgång så då kan de ljusblå ta sig om igen om de slår Eda. Vem vet kanske Lillån kan ge Ornäs en holmgång av den typ som de ljusblå mötte men det är inte lika säkert. Säkert är i alla fall att de ljusblå möter Ornäs i sista omgången och tänk om allt avgörs i denna match, vem vet...
Bilden är från Töcksfors hemsida och från matchen mot Gagnef. Misstänker att de var lika glada efter matchen mot de ljusblå..