måndag 17 augusti 2015

Ljusblått gav Tyresö första förlusten..

I "Västra Svealand två tipset med F17" så tippades det tre tvåor och ett kryss i den ljusblå hemmamatchen i F17-serien mot Tyresö, men de ville annorlunda och gav Tyresö första förlusten för säsongen då den vann med 5-2 efter det att Tyresö tagit ledningen med 1-0 i den 4:e minuten med sexton minuter senare så kvitterar Cecilia Bahar och tre minuter efter detta så ger Sanna Adamsson de ljusblå ledningen med 2-1. Innan halvtiden är över så har Izabell Rydell som bara spelade en halvlek i matchen mot Råtorp i division två västra Svealand ( + ett inhopp i andra ) 3-1 i den 38:e minuten.
 I andra halvlek så gör Cecilia 4-1 i den 56:e minuten innan Izabell tre minuter senare gör 5-1. Innan halvleken är över så reducerar Frida Thörnkvist till 5-2 i den 60:e minuten ( en minut efter Izabells mål )