söndag 7 juni 2015

Veckans tipskungar: Kjell Leander, Stefan Andersson och Moi...

Det blev Kjell Leander, Stefan Andersson och jag som blev tipskungar denna vecka med våra fyra rätt där Kjells om min enda miss var den ljusblå F17 matchen där vi båda trodde på hemmaseger men där fick Stefan till det, men å andra sidan så trodde han på seger för Lillån mot Töcksfors. För övrigt så utgick ju Torsbys match mot Kumla då den flyttades så fyra rätt av fem är ganska bra men det kändes inte som någon svår omgång...

PS. Jag fick ju inte med matchstatistiken från matchen mot Avesta/Skogsbo men det var Lovisa Gustafsson som gjorde hemmalagets 1-0 mål i den 20:e minuten och det blev en liten numera vanlig start men så gjorde Izabell Rydell sina två mål i den 34:e och i den 50:e minuten DS.