tisdag 16 juni 2015

Quad float...


Dagen google translate översatta latinska uttryck betyder "Vilket flyt" och det var det verkligen i söndags...

Lillån slog Torsby hemma på Lillåvallen med 4-2 men det var bortalaget som tog ledningen i den 23:e minuten genom ett mål av Ida Hallstensson men strax före halvtid så smäller det till och Lillån går fram till en 2-1 ledning genom att Jessica Axellson kvitterar i den 42:a minuten följt av Therese Kvist ledningsmål två minuter senare, Nio minuter in i den andra halvlek så drygar Therese ut ledningen till 3-1 och bortalagets uppförsbacke blir ännu högre när Frida Gustafsson Pettersson gör 4-1 men i den 85:e minuten så kan Torsbys Maja Johnsson reducera till 4-2.

Läs Lillåns referat:

http://www.laget.se/LILLANFKDAM/News/4117163/Het-Kvist-eldar-pa-laget!-

Gagnef fortsätter att plocka poäng och det blev en riktig chocköppning från gästerna borta mot Eda för redan i den 2:a minuten så gör Emelie Andre´n Lindenryd mål, men en halvtimme in i matchen så kvitterar Julia Mattson. Sen dröjer det in i andra halvlek och till den 52:a minuten då Josefin Lindenryd Andre´n sätter en frispark direkt i mål och gästerna tar återledningen. Gagnef går ifrån till 3-1 genom Olivia Söderström i den 70:e minuten men så repar sig hemmalaget och Maja Emafeldt reducerar två minuter efter Gagnefs mål och kvitteringen till 3-3 kommer i de 86:e minuten genom Moa Jansson...



Töcksfors kör över Råtorp borta på Råtorpsvallen och får samma resultat som de ljusblå fick hemma på Swedbank Park mot IFK Kumla men det tog till den 29:e minuten tills dess att första målet trillar in och det är Töcksfors Jana Radosavljevic som gör det ( att jämföra med Kajsa Hall Wistling som gjorde sin i den 25:e minuten ), men så kan hemmlaget kvittera genom Cecilia Andrensen tio minuter senare men precis när domaren ska blåsa av till halvtid så ger Fia Carlsson gästerna ledningen.
Fyra minuter in i andra halvlek så kan Sanna Nerstrand göra 3-1 till Töcksfors och sen gasar de bara på för i den 62:a minuten så gör Emilia Hansson 4-1 och tjugo minuter senare så fastställer Jana slutresultatet till 5-1..

Töcksfors referat kan du läsa här:

http://www.laget.se/TIFDAMLAG/News/4119782/Ratorps-IK-Tocksfors-IF-1-5

Foto Töcksfors Facebooksida

Avesta/Skogsbo förlorade hemma i Darlarna-derbyt mot Ornäs med 3-1 men det var hemmalaget som tog ledningen en i den 38:e minuten men fyra minuter i i den andra halvleken så kivtterar Sara Andersson för gästerna och det står sig till den 82:a minuten då Anna Linh Stenqvist gör 2-1 till gästande Ornäs och slutresultatet fastställer Lovisa Norling Uddnäs men en minut kvar av ordinarie matchtid...

Läs vad Dalademokraten skriver om den matchen:

http://www.dalademokraten.se/fotboll/div-2-dam/ornasseger-i-daladerbyt

Det här var en tråkig nyhet för BK30:

http://vlt.se/sport/fotboll/1.3028002-inbrott-i-bk30-s-klubblokal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar