fredag 12 juni 2015

Men visst ska det kunna att bli tre poäng..


Det var härligt att det blev tre poäng förra helgen borta mot Avesta/Skogsbo även om jag inte var där men nu finns det inga fotbollshinder på länge som stoppar upp möjligheterna för ljusblå fotboll.
Det var härligt med seger men å ena sidan så är Avesta/Skogsbo inte det bästa laget i serien, men å anda så har de ljusblå haft problem med lag som ligger sämre till i tabellen och då menar jag förstås Gagnef och Råtorp, men där blev det till slut tre respektive en poäng.
Det var skönt att läsa om spelövertag i första halvlek upp i Avesta och jag tror att det kommer bli ett liknande spel imorgon, men det vore skönt med ett tidigare mål, som ger energi, glädje och arbetsro för de ljusblå fotbollsarme´n på plan.

Kumla hade spelledigt förra helgen för att matchen mot Torsby skjutits upp på grund av för få spelare och vi får se hur det ut denna helg men att ha problem med att få ihop spelare är aldrig roligt så vi får hoppas det får ihop en bra trupp.



De parkerar med sin match mindre spelad på en sjätteplats men hade de spelat sin match förra helgen och vunnit den så hade de legat på en tredjeplats för det är inte långt upp i toppskiktet och där har det hängt med ett tag men de är seriens både målsnålaste lag både bakåt och framåt så det här blir en nöt att knäcka. Med sina tio poäng på sex spelade matcher så har de bara gjort fyra och släppt in fyra mål och hälften av dem kom i premiärmatchen mot Råtorps då de vann med 2-0 på bortaplan. I nästa omgång så slog de Eda hemma med 1-0 och i matchen efteråt så fyllde de hela sin gjorda målkvot då de slog Avesta/Skogsbo med 1-0 borta.
Efter detta så slog måltorkan till och det började att fyllas på i insläppta mål kvoten istället och de förlorades mot Ornäs hemma med 2-0, och innan den förlorade mot Töcksfors med 2-0 på hemmaplan så hann de med att spela oavgjort mot Gagnef 0-0.

Så vi har alltså ett målsnålt lag som gjort mål mot Råtorp, Eda och Avesta/Skogsbo som inte har lyckats att göra mål mot Gagnef, Ornäs och Töcksfors. Hm, det verkar inte oöverkomligt men bollen måste ju in. Att de bara har gjort fyra mål är ju positivt för de ljusblå men de ljusblå måste ju igenom och få i ett eller helst flera mål, men det ska väl inte vara omöjligt med Izabell Rydell på plan?
Hoppas på en tidigt mål..
Vilka har då gjort dessa fyra mål?
Det är Emelie Cederstrand, Josefin Norin, Rebecca Wile´n och Rebecka Johansson som gjort ett var..



Vill du ha ett tips på vad du kan göra idag så spelar Västerås Roedeers mot Karlstad Crusaiders 15.00 på Swedbank Park..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar