fredag 1 augusti 2014

Nu vänder allting...


Det har inte varit så mycket att skriva om sen Gothia cup men det har varit skönt att ha det lite lugnt och ladda om, men nu vänder allting. Idag så möter Gideonsberg Vattholma men jag jobbar, men kommer i alla fall att hinna se andra halvlek. Tänker tillbaka till den första matchen uppe i Vattholma där de ljusblå tog sina första division två steg, jag det gjorde ju hemmalaget också men tur för de ljusblå så hade inte Vattholma kommit igång med sin offensiv då. Sen har det rullat på och Gideonsberg har visat klass och ligger nu trea på samma poäng som Ornäs men med en match mindre spelad. Ja, leder gör ju VIK men de får de göra.
Det har lossnat även för Vattholma som efter två raka 1-0 förluster mot Gideonsberg och Arboga fick en 6-0 urladdning mot Irsta och nu ligger de femma en poäng bakom Östervåla men med en match mindre spelad. Efter urladdningen mot Irsta så gjorde de två täta 0-förluster mot topplagen Ornäs och VIK, innan de började plocka poäng genom att först spela 0-0 mot Östervåla, vinna med 2-1 mot Gagnef på bortaplan, spela oavgjort 2-2 mot Frövi och vinna borta med 2-1 mot Enköping, så de har nu fyra matcher utan att ha förlorat. Det är helt klart ett bättre Vattholma som de ljusblå får möta och det ska bli intressant att se hur de har klarat sommaruppehållet där Gideonsberg har hållit igång i Göteborg.
Gideonsberg avslutade inte med sina bästa matcher och då tänker jag på de mot Enköping och Arboga även om de vann med 4-0 mot det sistnämnda laget men nu är det till att ta nya tag.
Vad jag ser fram emot? Hoppas Jonna Sjöberg är med i truppen och att Evelina Davidsson får göra sitt första mål..

Här är alla inlämnade rader då även den sista mobiltelefonolycksförsvunna raden har kommit in:

                                                    Jag    Mr K      Mr M   Mr MH   Mr P  Mr PS  Mr S      Mr T

1,  Enköping - Irsta                          X       1        1            1           1      2         1             1

2, Gagnef - VIK                              2        2         2            X          1      2         2              X

3, Gideonsberg - Vattholma           1       1         1             X          1      1         1              1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar