fredag 8 augusti 2014

Hanna-kollen...


Insåg nu i veckan att jag längtade efter en Hanna-koll igen för att se efter hur det går för Örebro SK Söders Hanna Åbom med ljusblått förflutet. Nu senast så vann de hemma mot Forsby med 4-0, en match som jag hade tänkt att åka och se men en tappad telefon kom i mellan och där gjorde hon 3-0 i den 69:e minuten framspelad av Sabina Forsberg. Hon var även med i förspelet till Sabina Håkanssons 1-0 mål då hon lade in bollen till Camilla Erkisi och returen tillvaratogs. Hanna hade läge för ett till mål då hon sköt ett kanonskott i ribban i den första halvleken..
Kexen ligger nu trea i serien två poäng bakom IFK Nyköping och Smedby och en poäng före BK30 och på lördag hakar de fortsatt på genom att vinna mot Boo och jag tror nog att de drar ifrån gurkorna som möter Nyköping...

PS. Mimmi Paulsson Febo som spelade i Örebro SK Söder och motat skott avlossade av VIK:are, BK30:or och ljusblå spelare i några säsonger och som inför förra säsongen gick till Sirius och där hon verkligen har kommit till sin rätt tar nu steget ännu högre upp i seriesystemet och ansluter nu till KIF Örebro DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar