söndag 24 april 2016

Veckans tipskungar: Stefan, Michael och moi..


Så var den andra omgången avklarad av norra Svealand ett-tipset avklarat och och det känns som nivån har höjt eller så har det varit mera förutsägbara resultat. Det är svårt att få in kryss och när vissa lag gör bättre ifrån sig än vad det till synes borde göra om man är obekant med laget och andra med favorittryck inte gör lika bra ifrån sig så är det svårt att tippa. Sen har vi den ljusblå faktorn där jag tror att de flesta tippar med hjärtat, ja inte alla.
Nå ja, nu inte mera ordat om detta men denna omgång då det var tre som fick fyra rätt och då vill jag först nämna Stefan Andersson, våran speaker och flitig skribent på hemsidan då han blev tipskung för andra veckan i rad, men även Michael Olsson och undertecknad fick fyra rätt.
Är det nästa omgång som vi kommer att se någon med fem rätt och kommer någon tippa rätt i alla matcherna?

Töcksforskollen: Hur gick det för Töcksfors i helgen?De förlorade med IK Gauthoid med 4-0 och ligger sista i tabellen, men nästa helg så möter de IFK Skoghall ( nu fick jag lite minnesbilder från när de ljusblå mötte Skoghall ) som nu i helgen föll mot Lidköping med 4-1..

Foto: Kristina Åhle´n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar