onsdag 27 april 2016

Norra Svealand ett tipset...



Så var det dax att blicka fram mot helgens omgång av norra Svealand ett tipset och det är alltid lika spännande att se om man kan förutse den kommande omgången utifrån gånga resultat, lite magkänsla och ljusblå kärlek.
Så här tippar jag men hur tippar du?

1, Tierp - Rimbo 1 Känns som en helt öppen match men något måste jag ju tippa...

2, Bele Barkarby - Gideonsberg 2 Tippar med hjärtat vilket kan vara ovist om man vill  ha sex rätt men vi kommer att utveckla allt kring matchen närmare men det är helt klart ett hjärtetips men visst är även denna match öppen...

3, Huge - Brommapojkarna 2 Tror att Brommapojkarna kommer att komma igång mer och mer..

4, Djursholm - Gustafs 2. Har Gustafs fått upp ångan?

5, Ljusdal - Gamla Uppsala 2 GUSK har definitiv det...

6, Ornäs - Bollstanäs 2 Bollstanäs har haft en trög start men det släpper nog mot Ornäs..

Va, håller du inte med mig? Ja, då måste du lämna in ett tips

Det gör du genom att skriva i kommentatorsfältet, på Gideonsbergsbloggens Facebooksida, på Twitter om du följer mig där och har du mitt mobilnummer så går det bra att SMS:a..

Så klart att du vet bättre än mig så tveka inte...



Var på Pecha Kucha kväll igår som är ett japanskt koncept med korta föreläsningar där varje talare visar tjugo bilder och varje bild visas i tjugo sekunder så varje föredrag blir strax under sju minuter. En av dem som visade bilder och berättade var VIK:s f.d målvakt Johan Thalberg som berättade om hans hockeykarriärs uppgång och fall. Det var en mycket intressant kväll som hölls i Konserthuset foaje´..

Det överst fotot är förstås taget av Kristina Åhle´n...

PS. Ja, GUSK tränare har bett om ursäkt till Rimbo och till sponsorerna för sitt uttalande om i UNT men det är bara för roligt för att inte berätta om. Han sa i en intervju efter matchen: "Det kändes som att det skiljde minst en och en halv division mellan lagen. Rimbo var som lejonhonor utan klor och tänder. Gulliga att titta på, men helt ofarliga. "  DS.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar