onsdag 6 april 2016

Så är det dax för nya lag: Ljusdals IF..


Det här var faktisk första gången jag kände riktig nyfikenhet för ett lag i den nya serien. Visst vill jag ha koll men nu kände jag nyfikenheten spira. Hoppas väl att det kan vara ett lag som de ljusblå kan slå men vi får väl se.

Den vann division två norra Sveland där bland annat de ljusblå bekantingen Stensätra spelar och vad kan man säga om ett lag som vann 17 matcher, spelade 1 oavgjord och förlorade ingen. De gjorde 100 mål och släppte in 7. Tittar man på tvåan i serien Alnön så gjorde de 104 och släppte in 14 men hade 2 oavgjorda och 2 förlorade men nu är de inte de vi ska titta på. Vilka lag var det som släppte in den här målen? Huges andralag som släppte in 110 och gjorde 15 är den största slagpåsen. Nu blir jag ännu mera nyfiken och sugen på att kolla in deras resultat och vem gjorde alla de här målen?

De blandade lite jämnare matcher Valbo, Alnö, Stensätra ( de var de som tog de ända poängen från Ljusdal ), Iggesund med halvstora vinster mot NorrHam, Brynäs, Hudik, returen mot Stensätra och riktiga överkörningar Av Huge 2, Hille och returen mot Brynäs

Vi listar väl de största målskyttarna:

Sanna Signeul 34

Elina Persson 16

Hanna Olsson 11

Matilda Wennberg 10

De fortsätter att producera mål och slog Iggesund med 5-0 och Timrå med 12-0 och Sundsvall besegrades med 1-0 innan det kom förluster mot Östersund DFF med 2-0 och Gefle med 1-0 för att det sen ta fart mot IFK Östersund med 5-0 vinst.

Nyförvärv inför säsongen är forwarden Wilma Larsson som kommer från Team Hudik, Karin Weinacht och Viktoria Forss forward respektive mittfältare från Moheds SK och Alicia Dahlgren mittfältare från Delsbo IF...

Ett par spelare slutar..

Foto från deras hemsida. De verkar ha en schysst inomhushall i närheten..

De ska verkligen bli ett intressant lag att se,,,

PS. Insåg just mitt selektiva fotbollsintresse när jag ratade Wolfsburg mot Real Madrid för att istället se "Ex on the beach"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar