måndag 18 april 2016

Ave principium...

Dagens latinska ordspråk som naturligtvis har konstruerats i Google translator betyder "Härlig start" och det är vad de ljusblå har fått..

Gamla Uppsala gjorde mig inte besviken och Kaisa Nilsson höll nollan när de slog ex-Elitettanlaget Bollstanäs med 2-0 efter mål av Tyra Kajgård i den 26:e och 74:e minuten...
Läs vad UNT skriver om den matchen ( ja det var inte så mycket ):

Vill du veta mer vad som hände så får du nog allt vända dig till GUSK hemsida:

Det var inte bara ett nykläckt division ett lag som tog tre poäng utan även Bele Barkarby lyckades med den bedriften när de slog Tierp med 1-0 när Johanna Kilegran gjorde matchens enda mål i den 54:e minuten.

Läs det lilla Arbetarbladet skriver:

Men Gävle Dagblad skriver mera:

I min mening så var det starkt av Huge att få 1-1 mot Gustafs efter att de ha tagit ledningen genom Felicia Sandin i den 45:e minuten men tio minuter senare så kvitterade gästernas genom Lovisa Gustafsson som kom från Avesta Skogsbo till denna säsong...

Läs det lilla som Dalarnas tidning skrev:

Djursholm föll hemma mot Rimbo med 1-2 efter Fanny Flyckt gjort 1-0 i den 48:e minuten men i den 64:e minuten så kan Ida Garmvölgyi kvittera och sen i den tredje övertidsminuten gör hon sitt andra mål.