måndag 2 juni 2014

Hanna + Mimmi-kollen...


Örebro SK Söder där ex-Gideonsbergaren Hanna Åbom spelar tog emot Fanna i den sjunde omgången av division ett södra Svealand på sin nya hemmaarena Grönpepparsparkens IP (som jag verkligen måste besöka vid tillfälle) och där de vann med 5-1 och där Hanna gjorde 2-0 målet i den 12:e minuten men även 4-1 målet i den 84:e minuten.
Tycker att division ett södra Svealand har utvecklats lite spännande där IFK Nyköping toppar med 19 poäng följd av de tre musketörerna BK30 (Artos), Örebro SK Söder (Portos) och Enskede (Aramis) där den sistnämnda förlorade mot IFK Lidingö igår där Elin Flyborg fanns med åter i truppen vilket kan förklara resultatet och de har en match mer spelad. Vem ska bli första laget att slå IFK Nyköping? Kan jag få en frivillig?

PS. Det var kul att läsa rubriken "Födelsedagsbarnet fixade segern" men underrubriken "Mimmi Paulsson Febo räddade fjärde raka segern för Sirius" på UNT:s hemsida. För ni som inte vet vem Mimmi är så vaktade hon Örebro SK Söders mål fram tills och med förra säsongen. Vi kan ta de orden ur artikeln som handlar om Mimmi: "Trots dominans under stora delar av matchen var det till slut ett födelsedagsbarn i det egna målet som fixade fjärde raka segerfesten för Sirius" och där hon får uttala sig redan i underrubriken men orden "Det känns skönt så klart".  Ett läge som beskrivs är följande: "Sirius tröttnade samtidigt som gästerna från Karlstad tryckte på och med två minuter kvar så kom det gyllene läget efter det att Amanda Johansson skickat en för allt för lös bakåtpassning mot Paulsson Febo" som berättar: "Kommunikationen var inte helt rätt där" där fortsättningen lyder "som räddade det efterföljande friläget med en benparad". Deras tränare säger efter matchen att : "Det hade varit bittert att inte få med sig tre poäng efter den här prestationen. Det var riktigt skönt att Mimmi bjöd på den där födelsedagsräddningen" Artikeln avslutas med orden: "Till slut den blev det den nyblivna 20-åringen som blev den stora segerhjälten i Sirius fjärde raka seger" och hon får själv avsluta med orden: "Jag ska fira med mat och tidigt sömn". Vad det här gör i en Gideonsbergsblogg? Ingen aning DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar