söndag 1 juni 2014

Gideonsbergs F17 föll borta mot Gefle IF...

Igår så åkte Gideonsbergs F17 lag upp till Gävle där de mötte Gefle IF i en match som spelade på Strömvallen där i vanliga fall herrallsvenska Gefle husserar. När Gefle mötte Djurgården i herrallsvenska i måndags förra veckan så var det 4199 åskådare där, men igår så var det 4164 färre åskådare som fick se Gefle ta ledningen i den 39:e minuten genom Matilda Gavle´n men de ljusblå kunde kvittera fyra minuter senare genom Lovisa Byman. I andra halvlek så kunde Gefle åter ta ledningen med 2-1 genom Matilda Henriksson i den 70:e minuten och den ledningen drygar de ut till slutresultatet 3-1 i den 83:e minuten genom Linda Bälin.
Fotot föreställer den ljusblå målskytten...

PS. Såg att Irstas inför matchen mot VIK kände sig sågade av mig efter matchen mot Arboga men jag gjorde inget annat än att använda Arbogas referat som inte sa något om Irstas spel specifikt utan som beskrev matchen DS.