måndag 30 juni 2014

Diverso tempore, diversa fata...

Dagens ordspråk betyder "Skilda öden vid skilda tider" och får bli rubrik till genomgången av den lilla omgången med bara tre matcher som avslutade vårsäsongen och vi börjar med:

Frövi som skrällde mot Ornäs hemma med 1-0 efter ett mål av Sara Gunnarsson i den 81:a minuten efter att ha haft mera av spelet i första halvleken utan att något lag skapat några heta chanser. I andra halvleken så har Ornäs 80% av spelet men skapar inga chanser medans Frövi spelar på sitt spel vilket så småning om ger utdelning. Frövis backlinje spelade mycket bra denna dag...

Vattholma vann borta mot Enköping med 2-1 i en match där första halvlek beskrevs som fotbollstennis mellan backlinjerna och då mittfältet stod overksamma i mitten. Det skapades några lägen men det är först i andra halvlek som målen börjar att trilla in och redan efter några minuter så ger Malin Pettersson bortalaget ledningen genom att förvalta en retur efter en fantastisk räddning. I den 56:e minuten så vinner Rebecca Wisselgren en närkamp med en Enköping försvarare två gånger om och utökar ledningen till 0-2. Trots att spelet inte fungerar så kan Enköping reducera till 1-2 i den 67:e minuten efter Evelina Klaman gjort någta överstegsfinter och i stället för att skjuta spelat fram Ina Burström...

Arboga hade en 4-1 ledning mot ett Östervåla som hade sex startspelare borta och fått plocka in spelare från sitt 00-lag. Arboga var bättre i första men bortalaget lyfter sig i andra och får med sig poängen genom att spela 4-4. Matchen beskrivs som en dålig division två match,,,