lördag 7 juni 2014

Frövi nästa...

Imorgon är det dax för matchen mot Frövi som är den enda deltagaren i division två norra Svealand som kommer från Örebro län och de ligger just nu näst sist med bara Irsta bakom sig med bara en vinst och den kom mot Gagnef hemma som de slog med 3-1 som var ganska jämn till att börja med men där hemmalaget gjorde 1-0 efter 10 minuter då Emelie Alfredsson från sin vänsterkant snyggt göra 1-0 efter att ha vunnit en andraboll. I andra halvlek bestämmer Frövi sig för att inte låta Gagnef vända upp de är felvända, men de blir trötta så spelet förläggs på hemmalagets planhalva och bortalaget jagar kvittering. Men det är Frövi som drygar ut sin ledning till 2-0 efter det att Ida Skoglund slår en perfekt djupledspassning till Mighiti Karbis Egho som slår in bollen trots en utrusande målvakt. Fem minuter senare så serverar Mighiti Cecilia Larsson en fin passning så att hon kan göra 3-0 i öppet mål. I den 80:e minuten så kan Gagnef reducera.
Tycker den här var intressant att ha med för att se vad som hände när de vann. Tidigt ledningsmål, försöka pressa på i andra för att få stopp på motståndarna, inte lyckas utan att bli trötta, men ändå vinna även om spelet är förlagt på egen planhalva. Det här ska inte hända de ljusblå. Vi vet ju var Gagnef är för ett lag och de är ett bra lag så jag vet inte hur det här kunde hända, men det hände. Men Gideonsberg är ett bättre lag men naturligtvis så vinns inga matcher på förhand.
Övriga matcher de har spelat förluster mot Ornäs 1-2 (reducering mot slutet), mot VIK 4-0, Östervåla 2-1 (kvittering med 8 minuter kvar) , Arboga Södra 4-1 (tog ledningen i den 20:e minuten) och Enköping 1-0. Tre ganska jämna matcher och två med större ras...
Flest mål i Frövi har Emelie gjort med tre gjorda mål...
Det här ska nog inte vara något problem för de ljusblå men den ska ju spelas först...