måndag 14 september 2015

Sonare circuitu...


Dagens Google-translator översatta latinska uttryck betyder "Skrällarnas omgång" och det var det verkligen och helt plötsligt så ligger de ljusblå på en andraplats och har allt i egen hand med två matcher kvar och där den sista matchen mot Ornäs är en mycket spännande match. En supporter från Töcksfors kontaktade mig över Facebooksidans meddelande funktion och vi kommer att utbyta målservice under sista omgången. Kan det bli mer spännande?

Gagnef vann borta mot Råtorp med 1-0 efter ett mål av Anna Karlsson. De ligger nu tre poäng bakom Eda och på samma målskillnad. Dessa två lag i möts i nästa omgång och vinner Gagnef så är de över strecket och förlorar de så är det adjöss. En verklig spännande match..

Läs vad Dalademokraten skriver om den matchen:

http://www.dalademokraten.se/fotboll/div-2-dam/viktig-seger-for-gagnef-i-bottenmotet

Lillån vann oväntat för alla med 1-0 över Töcksfors efter ett mål av Marjam Yassen-Mohammed. Enligt SvFF så gjordes målet i minut 0 men det tror vi inte på. Läs gärna Lillåns referat som med den här segern säkrade ett nytt kontrakt. Gideoonsbergsbloggen gratulerar till detta:

http://www.laget.se/LILLANFKDAM/News/4214586/Marjam-sankte-Tocksfors-



Ornäs vann med 4-1 borta över Eda och tog över serieledningen i serien efter det att Maria Liljenborg gjort ett hattrick med mål i den 29:e, 87 och 89:e minuten. Eda kivtterade i den 52:a minuten genom Julia Martinsson och det fjärde Ornäs till ställningen 2-1 gjordes Sofie Wikström i den 59:e minuten.

Läs vad Dalademokraten skriver om den matchen:

http://www.dalademokraten.se/fotboll/div-2-dam/ornas-i-topp-efter-ny-klar-seger

De ljusblå är nu varnade inför matchen mot IFK Kumla nästa helg för detta lag besegrad Torsby som inför matchen hade chans att gå upp i serieledning med 3-1 efter det att Emma Fogelkvist gjort 1-0 i den 5:e minuten. Två minuter senare så kvitterar gästernas Frida Andersson, men sen så är det Kumla för hela slanten målmässigt då Emelie Cederkvist gör 2-1 i den 17:e minuten och sen i den 30:e minuten så gör Josefin Norin 3-1..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar