torsdag 10 september 2015

Så kul!!!!


Bläddrade igenom helgens VLT på jobbet i måndags och det går ganska snabbt. Ja brukar alltid kolla om det står något om ljusblått eller någon ljusblå spelare men det gör det alltför sällan men i lördags blir det napp då de hade en artikel om att Izabell Rydell är uttagen till F16 landslagets dubbellandskamp mot Norge 19-20:e september. Var tvungen att kolla spelschemat och det var IFK Kumla borta på lördagen så då får de ljusblå flytta upp Maria Fjellman på topp så löser det hela sig ändå. När artikeln publicerades så hade Izabell gjort 23 mål, nu är det 25 och det är tio mer än Töcksfors Frida Siljebråt. Får se hur många det blir innan säsongen är över.
Man undrar lite när BK30 ska börja att rycka i Izabell men det har de kanske redan gjort. Om de ljusblå går upp i division ett så kanske locktonerna inte blir lika starka. Hoppas de gör det för det skulle vara kul att se vad Izabell och hela det ljusblå laget skulle prestera i en högre division.
Verkligen roligt att hon får vara med i landslaget och 25 mål på 15 matcher ger henne guldskon i alla fall i min värd..
Och på lördag så kommer jag att sitta med en laddat konfettirör och vänta på mål nummer 26 ( om det är hon som gör första målet )..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar