lördag 27 september 2014

Vaksala nästa...



Igår blev det klart med den ljusblå kvalplatsen för att spela om en plats i division ett. Visst var det en formsak, men Arboga gav inte med sig så lätt och det dröjde ett tag innan de ljusblå tog sig upp på säker mark även om Arboga inte var så farliga framåt att de var nog hot, ja det var väl inlägget från vänster som sköts över mål som var en kvalificerad målchans. Med facit i hand så hade Gideonsberg klarat sig undan med oavgjort också eftersom Ornäs och Gagnef kryssade.
Nu lägger vi detta till handlingarna och blickar framåt för det blir tvåan i Stockholmsserien som blir kvalmotståndare och snacket i bilen hem från Arboga var att de är bra och gick bra i Gothia cup.
Under serien så hade de två oavgjorda mot Gimo i tredje omgången 0-0 och Rimbo i omgången nio då det blev 2-2 och tre förluster mot Vasalund då de förlorade med 6-2 i omgång sex och i omgång 10 så förlorade de mot Rimbo med 3-0 och i returen mot Vasalund så förlorade de med 2-0. Ja, om ni undrar så var det Rimbo som vann serien och Vasalund slutade trea..
De har 41 gjorda mål och 24 insläppta...
Ja, det är inte så mycket mer att säga om det här just nu än att bilden är från deras hemsida och som jag förstår så är första matchen redan nästa helg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar