fredag 12 september 2014

Ja,då kommer man att se Frövi kanske för sista gången..

Medans en del lag är med och kämpar om att hamna på övre halvan för att vara med i nya tvåan där de fem övre lagen får vara med (VIK kommer med säkerhet att avancera till ettan och tampas med b.la Forsby och BK30) men för några av lagen Irsta och dagens motståndare Frövi så är det för sent, jag det är det för Arboga även om de har några fler poäng.
Det jag kommer ihåg från Gideonsbergs match borta mot Frövi var att det dröjde till dess att första  målet kom och att Izabell Rydell sköt i första halvlek som en Hamas-raket.attack-våg utan att träffa målet men att hon i den 55:e minuten fint spelade fram Maria Rodriguez som jag tror blev GIF-.spelare den veckan bland annat för för sin fina öppnande löpning och att sen Izabell gjorde 2-0 i den 65:e minuten för att sen avsluta målskyttet i den 78:e till ställningen 3-0 som blev slutresultat.
Frövi har samlat på sig åtta poäng och innan de mötte det ljusblå laget för första gången så hade de vunnit över Gagnef med hemma med 3-1 och efter den matchen så har de spelat oavgjort mot Vattholma 2-2, skrällt mot Ornäs genom att vinna med 1-0 och nu senast spelat oavgjort mot Enköping 2-2. Ja, oddsen är emot Frövi men samtidigt så kan man inte ta ut några segrar i förskott, jag undrar vad som hände mot Enköping.
Det känns som det inte finns något mer att säga om den här matchen än att jag hoppas Jessica Leander har kryat på sig så att hon kan vara med...