söndag 28 september 2014

Ljusblått utslaget ur SM

Fredagens match första gruppspelsomgången i F16 SM mellan Gideonsberg och Sandviken slutade 1-1 efter full tid och efter straffar så blev det 5-4 och igår möttes Forssa BK och Sandviken en match som Forssa vann med 5-2 på Önsta IP så de ljusblå var tvungna att vinna idag för att gå vidare.,
Matchen började bra med att Kajsa Hall Wistling som stått över fredagens match för att vara med i division två matchen mot Arboga gjorde mål i matchens andra minut och det stod härliga 1-0, men i den 36:e minuten så kan Forssas Emma Linde´n kvittera. I andra halvlek så kan hennes namne men med efternamnet Hansson ge gästerna ledningen med 2-1 i den 46:e minuten och två minuter senare så kan Linde´n göra sitt andra mål och dryga ut ledningen till 3-1. De ljusblå hoppet tänds fyra minuter senare då Jessica Leander reducerar till 3-2 men det släcks effektivt av en tredje Forssa Emma med efternamn Silverstam som gör 4-2 i den 73:e minuten vilket också blir slutresultat...