söndag 14 september 2014

Det här var rena KBT:n...


Att se Gideonsbergs F17 spela match mot Hagaström var rena KBT:n för alla av Frövis sargade ljusblå själar för de drog igång piggt och det dröjde inte många sekunder innan Darja Andersson fick iväg ett skott. Det var fart, bra passningsspel och glädje på plan men efter det inledande ljusblå anfallandet så försökte bortalaget skapa lite tryck men kom inte igenom och de fick med sig en frispark men det blev ingen träff när det försökte att nickas på den. De ljusblå försökte vända snabbt men en passning gick fel men det var snart på det igen och ett inlägg sökte sig mot Darja men Hagaström kunde slå undan
Visst låter det här spännande så tryck nu på läs mer för att läsa om resten:


Nu var det Gideonsbergs tur att få med sig en frispark som sökte sig mot Kajsa Hall Wistling men Hagaströms målvakt kunde ta hand om den.Det var härlig inställning på plan och Matilda Åhle´n och Sandra Lindström var riktigt heta och det ljusblå försvarsspelet var riktigt bra. Hagaström fick till ett skott från en position strax utanför straffområdet men det gick utanför. Kajsa avancerade på högerkanten och sköt ett skott som gick strax utanför bortre och snart avancerade hon igen om kom till ett inlägg och någon kom rusande mot bortre. Olivia Gustafsson spelade fram Kajsa som sköt ett skott men det kunde målvakten ta hand om.



Nu kom Hagaström till en attack som Linnea Söderberg kunde bryta och spelet kunde vända igen. Någon ljusblå spelare kom till ett skott som resulterade i en hörna. Det var fart på plan, piggt och Matilda Åhle´n var i högform. Kajsa och Darja väggspelade och Kajsa kom till ett inlägg som Olivia sköt strax utanför. Hagaström kom till ett snabbt anfall och en av deras spelare kom fri men  Evelin Cicek i det ljusblå målet kunde ta hand om det. Matilda Åhle´n var offensiv men slog bort en passning men hon tryckte på sa att anfallet kunde fortsätta och bollen letade sig så småning om fram till Darja som kom till skott.

Sandra spelade fram Kajsa som kämpade sig till ett skottläge. Darja kämpade bra defensivt men fick en frispark mot sig som sökte sig in mot det ljusblå målet där Evelin kunde boxa bort bollen. En snabb boll sökte sig fram mot Kajsa som fick till ett skott med tryck som Hagaströms målvakt tog hand om. Klara Hall Wistling var verkligen resolut och kunde bryta till en hörna för motståndarna när en backkollega gick bort sig och i det anfall som följde så kom gästerna till ett inlägg som Evelin kunde ta hand om. Kajsa spelade ut bollen till Darja på vänsterkanten som kom till skott och strax efter så nådde ett inspel Kajsa som fick till ett lågt skott med lite tryck i.



Kajsa höll nu på att ta sig igenom på vänsterkanten men det kunde avstyras till en hörna som Moa Godesparr kom farande på mot bortre. Det var fortsatt ljusblått anfallsspel ocj Darja vrickade fram bollen till Kajsa var skott gick rätt på målvakten. Moa Rydert höll på att komma fri men så kom Kajsa med fart och kunde göra 1-0 till de ljusblå i den 33:e minuten och strax efter så sköt hon på nytt men det skottet gick högt över mål. Moa Godesparr stoppades upp men då kom Kajsa med fart och anfallet kunde fortsätta. Kajsa stressande och pressade Hagaströms backar och jagade verkligen boll.

Linnea gick till attack på högerkanten men stoppades upp men de ljusblå fortsatte att anfalla och ett inspel nådde Moa Rydert men hon fick inte någon bra träff på sitt skott. Moa Rydert spelade fram Darja som kom till ett inlägg från vänsterkanten men Kajsas skott gick utanför. Matilda Åhle´n spelade fram Darja som avancerade på vänsterkanten och hon försökte spela fram Kajsa. Linnea gick till ett nytt anfall på sin kant och spelade in mot Kajsa som kunde skjuta och strax nåddes hon av returen och laddade igen.



Andra halvlek började med att Kajsa avlossade ett bra skott som Hagaströms målvakt tippade till en hörna Linnea var verkligen pigg framåt. Hagaström kom till en attack mitt på men Evelin var bra med och kunde plocka bollen vid marken. Sandra avancerade och klippte till och bollen studsade in till en 2-0 ledning för det ljusblå laget i den 49:e minuten. Hagaström repade mod och skapade lite tryck, höjde tempot och kunde pressa, spela runt men skottet som de avlossade utifrån gick högt över. Spelet var nu förlagt på den ljusblå planhalvan men Olivia kunde bryta denna cirkel och de ljusblå kom till ett anfall där Kajsa fick hela foten under när hon avlossade sitt skott.

Darja pressade sig fram på mittfältet och fick med sig en frispark som sökte sig mot Olivia och det ljusblå anfallet fortsatte men så bröt gästerna men Matilda Åhle´n kunde reda ut det hela och Kajsa avancerade hela vägen på vänsterkanten och kunde själv göra sitt andra mål för dagen till ställningen 3-0. Linnea lade fram en boll till Moa Rydert men hennes skott gick precis utanför. i nästa anfall så kom Kajsa i full fart och fick in ett inlägg till Olivia. De ljusblå fortsatte att anfalla och Linnea passade fram Darja som i sin tur spelade fram Kajsa i ett bra läge men hennes skott gick över mål. Nu kom Hagaström till attack men det ljusblå försvaret var som en flock ledd av Darja och det kunde avstyras.



Linnea gick hela vägen på vänsterkanten men blev lite upphakad när hon skulle till att komma till inlägg men det nådde ändå fram til Kajsa. Matilda Åhle´n passade Sandra som försökte tråckla sig igenom Hagaströms försvar utan att lyckas men då lade hon bollen bak till Darja som kom till skott utifrån. Det var verkligen en fröjd att se Linnea och hennes offensiva spel. Hon spelade fram Olivia som i sin tur passade Moa Rydert som kom till ett inlägg som blev lite för högt för att Kajsa skulle få till en bra nick utan det gick ut till Sandra som kunde samla upp. Olivia spelade fram Moa Rydert som kom runt på sin kant och spela över till Sandra som kom till ett skott från vänster.

En passning nådde Moa Rydert i ett bra läge men hennes skott tog Hagaströms målvakt hand om. Olivia passade Linnea som i sin tur passade Moa Rydert som pressade mot Hagaströms mål. Linnea avancerade och passade Sandra som laddade men hennes skott tog på en back. I nästa anfall så passade Melanie Huerta Olivares snabbt fram Kajsa som fick iväg ett hårt skott som målvakten gav retur på och Kajsa sköt igen men skottet gick högt över. Nu var det Sandras tur att spela fram Kajsa som fick till ännu ett hårt skott som gästernas målvakt kunde ta hand om. Det var mycket ljusblått och Sandra avlossade ett skott från ett läge precis utanför straffområdet och sen så försökte Moa Godesparr komma förbi på vänsterkanten.



Hagaström fick iväg ett skott från halva plan men sen så var det ljusblått igen som nådde Julia Revesjö var passning letade sig fram till Melanie som kunde göra 4-0 i den 74:e minuten. De ljusblå spelade verkligen bra och de fortsatte att anfalla och passningar gick på ett snöre när Linnea passade Olivia som i sin tur passade Sandra som passade Moa, men Julia hade svårt men den passning hon fick och den gick ut över långsidan. Linnea passade nu Sandra men Julia hade hunnit att springa offside när passningen nådde henne. De ljusblå var vekligen på och Kajsa och Melanie låg bra på framåt.

Nu kom Hagaström till en attack och de kunde komma till ett inspel och en av deras spelare kom fri och kunde reducera till 4-1 i den 79:e minuten.  De ljusblå kom inte av sig utan Linnea spelade en boll mot Melanie men så kom Kajsa farande och hennes hårda skott gick strax ovanför ribban. Det var Sandra som passade Kajsa som kunde avancera och göra 5-1 i den 81:a minuten. Hagaström kom till ett inlägg som tog i stolpen innan den studsade in framför målet och Evelin kunde ta hand om bollen. I nästa anfall så avancerade Kajsa och hon fick till ett inlägg mot Melanie som slängde sig mot bortre men hon fick ingen träff på bollen.



Hagaström hade inte gett upp även om det var mest ljusblått och Matilda Hotti tog en motståndare hårt och de dömdes en frispark men adressaten av den fick ingen bra träff utan bollen tofflades utanför. Linnea passade Olivia som fick till ett inlägg mot Kajsa men det kunde slås undan men bollen hamnade snart hos Olivia igen som kom till ett nytt inlägg. De ljusblå fick ett bra läge när Hagaströms målvakt gjorde en dålig utspark som hamnade hos Melanie som passade fram Kajsa var skott gick strax utanför.. Kajsa avancerade igen men hennes skott tog på en back och det skapades en hörna och bollen nådde Julia, Olivia och Matilda Åhle´n innan det blev lite flipper och de ljusblå fortsatte att anfalla till dess att domaren satte pipan i munnen och blåste av...






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar