fredag 26 september 2014

Ibland kan de lätta bli det svåra...

.

..se bara på matchen mot Frövi, men de hade lärt sig att spela sitt spel som fungerade och pressade både Enköping och de ljusblå laget, men så tror jag inte det kommer att bli idag för Arboga verkar nu på senaste tiden vara allas stryklag som har vunnit tre (Vattholma, Frövi x 2) spelat tre oavgjorda  ( Gagnef, Östervåla och Vattholma) och förlorat nio matcher ( Östervåla, Ornäs x 2, Enköping x 2,, VIK x 2, Gideonsberg, Gagnef  och släppt in sextio mål där lagen efter dem i insläppta mål Frövi och har släppt in fyrtioett stycken..
När de mötte de ljusblå förra gången så var det Malin Sundström som började målskyttet i den 16:e minuten följd av Elvira Gustafsson i den 54:e. Sen var det Izabell Rydells tur i den 71:a matchminuten innan Jessica Leander avslutade det hela i den 83:e..
Vad kan man mer säga om den här matchen mer än att i de sista av Arbogas matcher har de förlorat med 8-1 mot VIK, 7-0 mot Enköping och 6-1 mot Ornäs? Ingenting och let the game begin. Arboga får ladda om i trean och vi får se om de får till något samarbete med Forsby...

Här är alla raderna som lämnats in:

                                                  Jag      Mr K     Mr M    Mr PS    Mr S

1, VIK-Östervåla                      X           2            2           1             1

2, Arboga-Gideonsberg            2           2             2           2             2

3, Vattholma-Enköping           2            2             2           X            1

4, Ornäs-Gagnef                      X           1             1           1             1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar