fredag 20 maj 2016

Well, well, well, Gustafs...


Det är inte den här matchen som du ska pantsätta huset och satsa dem på en vinst för det ljusblå laget för Gustafs är klara favoriter. Gustafs ligger nu fyra i serien efter tre vinster, en oavgjord och en förlust men det är inte så långt upp till toppen för serieledaren Gamla Uppsala har tolv poäng och Gustafs tio. Det är verkligen jämt i toppen med GUSK med sina tolv, BP och Ljusdal med elva och Gustafs och Bollstanäs med tio och de är i sin tur skuggade av Rimbo som har nio poäng.

Gustafs började lite trevande med att spela oavgjort 1-1 mot Huge där Lovisa Gustafsson kvitterat i den 55:e minuten men sen följde de upp med tre matcher som den vann och där de i alla matcherna gjorde tre mål, först mot Bele Barkaby 3-0 där Sofia Lagerström och Lovisa gjorde mål i andra halvlek ( Sofia gjorde två ), sen med 3-0 borta mot Djursholm där Lovisa, Sofia och Lisa Stam gjorde må i ungefär samma minutrar som mot BB och till slut mot Tierp där de fortsatt gjorde tre i andra genom mål av Tabitha Padget ( två ) och genom Sofia innan Tierp kan reducera genom Ashley Clark. I sista matchen så föll de för mig oväntat mot Rimbo med 1-2 men där de för ovanlighets skull gjorde mål i slutet av första då Lovisa kvitterade..

Matchen mot BB var jämn där lagen hade lika många chanser men där det var Alexandra Sjöström i Gustafs mål som gjorde skillnaden och mot Djursholm var de trögstartade och hade motvind men i andra halvlek så lossnade det och de kunde sätta press på hemmalaget. Mot Rimbo var det ställningskrig i andra men där Gustafs inte kom närmare än en träff i ribban...

Ja, jag kan inte säga något annat än att Gustafs är favoriter...

Veckans tips ser ut som följer och du har fram till matchstart 12.00 på dig att lämna in ditt:

                                                          Jag      Mr M    Mr S                                        

1, Gideonsberg - Gustafs                   2           2           1

2, Brommapojkarna - Tierp              1            X          1

3, Gamla Uppsala - Bele Barkarby   1           1           1

4, Bollstanäs - Djursholm                 1           1           1

5, Ljusdal - Huge                              1           1           1

6, Rimbo - Ornäs                              1           1           1

Vi fortsätter att ha lite koll på Svenska Cupen där Bollstanäs slog Sätra med 4-1 men där bortalaget gjorde första målet innan hemmalaget gjorde fyra, där Maja Vikander och Anna Thim gjorde ett var första halvlek och Mariama Jammeh gjorde två i andra.
Ornäs vann med 1-0 mot ett Ljusdal som hade varit tvungen att stuva om i laget men ett kämpande Ornäs gjorde matchens enda mål då Moa Winninge nickade in det i den 59:e minuten. Stark kämpainsats av Ornäs.
VIK gjorde matchens enda mål då de på övertid besegrade Gustafs genom Neamat Odays som gjorde mål i den 110 minuten.
Djursholm slog Hässelby med 1-0 där Viktorija Budryte gjorde matchens enda mål i den 41:a minuten...

Jag och min kollega fick lägga våra scheman själv och sen skulle chefen fylla på med bemanningsföretag, men min chef lade in en helg och det var just denna så det blir ingen match mot Gustafs för mig då jag jobbar till 14.00...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar