söndag 8 maj 2016

Röster om segern mot Djursholm...


Att det spelade division ett fotboll på Solid Park Arena gick VLT allt förbi då de fokuserade på BK30:s framgångar i den södra serien så det blev inte ett ord om den ljusblå 4-3 segern över Djurholm men det finns andra källor

Så här säger det ljusblå lagets tränare Hans "Handsken" Johansson:

" Dagens match är i första halvlek den bästa vi gjort i år både vad det gäller spel och effektivitet. 4-0 ledning i halvlek, en snabb utvisning för dem i början av andra skulle i de flesta fall vara en kassaskåpssäker seger. Men Gideonsbergs tränare byter så dåligt så hela laget tappar både ork och organisation. En helsäker seger förbyttes helt plötsligt till en oviss match som vi med lite otur hade kunnat tappa."

Och så här låter det på damfotboll Stockholm:

"Friplatsens Gideonsberg fortsätter att plocka poäng. I en galen match på solid Park i gurkstaden lyckades GIF till slut vinna med 4-3. Gif dominerade totalt i första och hade 4-0 i paus. Tidigt i andra får Djursholm en utvisning. Trots det tar stockholmarna över totalt och går upp till 4-3. GIF kommer undan med ett nödrop och får faktiskt tacka fru Fortuna för de tre poängen. Bra krigat av Djursholm i andra."

Ja, vi följde ju förra veckan hur det gick för lite bekanta division ett lag i Svenska cupen och den de matcherna spelades så har även Brommapojkarna hunnit vinna med 1-0 över P18 som spelar i samma serie som BK30 och VIK efter mål av Sigrid Persson i den 38:e minuten.
Ett lag som varit i toppen av den serien under flera år och som ett tillfälle snuvat BK30 på kvalplatsen till Elitettan har de kämpigare nu. De spelade mot de ljusblå det året när A-laget lades ner och jag var ner på sista matchen mot just Nyköping, men nog om detta för i veckan så vann de med 3-2 efter förlängning mot Lindö FF från Norrköping som toppar division två efter tre omgångar. Ja, vi får hoppas att det vänder för Nyköping så att det inte blir division två fotboll nästa säsong. Hoppas att det vänder för VIK också och jag ska dit och titta idag..

Bilden är tagen av Kristina Åhle´n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar