lördag 28 maj 2016

Veckans tipskungar: Stefan och Kjell...


Det var en krånglig omgång att tippa för kryss är svåra att få in vilket vi såg på den ljusblåamatchen mot Rimbo men Kjell Leander lyckades att pricka in det oavgjorda resultatet mellan Gustafs och Brommapojkarna vilket var en av anledningarna till att han blev en av tipskungarna. Det var lite resultat jag tror inte någon hade räknat med men Kjell och Stefan Andersson lyckas att skrapa ihop tre rätt. Stefan lyckades med konststycket att pricka in Ornäs seger borta över Huge..

Rubriken på matchbloggen handlade om att det var en viktig poäng de ljusblå tog och då tänkte jag mentalt att visa att man hör hemma i ettan och att varje poäng är viktig i slutändan, men detta förstärktes när jag kollade på resultaten i omgången där lag som ligger bakom de ljusblå i serien och som man gärna vill hålla bakom sig som Bele Barkarby och Ornäs tog fullpoängare..

Töcksforskollen: Hur gick det då för Töcksfors i helgens omgång? Jo, de förlorade med 4-0 mot Vallens IF, ett lag som nu ligger mitt i serien medans Töcksfors ligger under strecket två poäng bakom Mossens IF och Skoghall. Nästa helg så möter de serieledarna Lidköping,,,

Foto: Kristina Åhle´n...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar