måndag 2 december 2013

Gideonsberg F99 klart för SM del 2: The story...


Ja, i lördags blev Gideonsbergs F99 klart för SM genom att spela en oavgjort och vinna en match mot Barkarö i Kungsörs sporthall. Hade själv varit lite sugen att åka dit men plikterna (jobbet) kallade. Men som tur är för mig och dig så har jag fått lite rapporter. Det är lite kul att få lite koll dels för att ha lite koll men också för att förr eller senare så kommer de här spelarna, någon, några, förhoppningsvis flera dyka upp på seniornivå, först kanske som avbytare, sedan som ordinarie och kanske kanske vem vet så får vi se en Cassandra Korhonen sucessstory (kom på mig själv just nu med att fundera på över att jag aldrig hyllar Nicole Modin längre, hoppas att jag får tillfälle till att börja att göra det). Hur som helst är det kul att få hänga med för visst är det roligare att det kvalas till SM och sedan skriva om det än att låta en i alla fall liten triumf gå omärkt förbi:

"Vi vann hursomhelst DM-Guldet och är därmed kvalificerade till SM-kvalet i februari. VI spelade två matcher mot Barkarö där resultaten räknade samman. Första matchen:

GIF F99 – Barkarö 2-2; vi fick en väldigt olycklig start på matchen där tjejerna stod och drömde, vilket gav 0-2 i baken inom en minut. Allteftersom kom vi in i matchen och började skapa massor av chanser men satte inte chanserna förrän i slutet av matchen. 2-2 med ett nödrop men med en positiv känsla inför den avslutande matchen eftersom vi var tydligt bättre än motståndarna.

Barkarö – GIF F99 0-3; den egentliga finalen där tjejerna tände till ordentligt! Ett snabbt passningsspel där motståndarna knappt fick låna bollen. Tre snygga futsal-mål som ”tagna ur instruktionsboken” – sen slog tjejerna av lite på takten men borde stänkt in några mål till."

Målskyttar totalt:

Kajsa Hall Wistling 4 mål
Stefanie Bali 1 mål


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar