lördag 21 december 2013

Fokus på Felica...


Var och såg Rönnby förlora med 5-1 mot Endre idag på eftermiddagen då gotlänningarna satte sina chanser och gurkorna inte gjorde det. Min kompis berättade att det stod i VLT om en tjej från Surahammar som gått till Gideonsberg. Såg förresten en VLT-journalist på matchen och undrade om det var honom jag sågade på Moresport. Kul att de skrev en hel sida om Felicia Jingmyr Steiner.
Felicia berättade för VLT att det var en stor ära att bli uttagen landslagslägret på Bosön och att det infriade hennes förväntningar. Hon berättar att hon tyckte det var kul och att det gick ganska bra för henne. Felicia säger att det var hur kul som helst att spela i ett landslag och att bli tränade av så skickliga tränare som varit med ett tag. Hon säger att hon får se hur långt det räcker men tror att det finns goda chanser att få komma med på landslagsläger igen.
Felicia beskrivs som en kompromisslös mittback (det ska bli kul att se) och att tekniken är det mest centrala förbättringsområdet. Hon ser att hon kan bli bättre där och att det är det som hon jobbar mest med. Hon beskriver sig själv som en kraftfull mittback och att att hon är ganska bra i huvudspelet också.
Att hon gick till Gideonsberg var för att hon ville ta ett nytt kliv i utvecklingen. Hon provtränade med dem och kände direkt att det var ett bra gäng och ganska snabbt efter det så kände hon också att det var ett bra lag att utvecklas i. Hon säger att Gideonsberg passade henne bäst och säger att hon förstår att många känner att de kan utvecklas där.
Om hur det kommer att gå i division två tycker hon är svårt att veta då hon inte varit med så länge, men tror absolut att de har vad som krävs för att gå upp. Hon berättat att fotbollen inte är någon hobby utan blodigt allvar. Hon vill bli så bra som möjligt och tycker att det är kul att spela. Hon känner sig mycket engagerad ,vill mycket och drömmer om att kunna leva på fotbollen även om det så klart bara finns en liten chans att göra det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar