lördag 1 februari 2014

Kajsas fattrick sänkte P18...

Efter några avvaktande sekunder i Gideonsbergs F99:ors match mot P18 i SM-gruppspelet så blixtrar det till och redan efter 40 sekunder så passar Izabell Rydell in till Kajsa Hall Wistling som gör 1-0. Snacka om att ta tag i taktpinnen. Sen blir det åter lite avvaktande spel och kanske en aning lite mer P18 men lugnet varar inte länge för efter 1.30 av matchen så sättet Kajsa 2-0 efter ett eget anfall från vänster. De chanser som P18 vaskar fram är inte så heta. För Gideonsberg kommer Cecilia Bahar fri men skottet går ovanför mål. P18 vaskar lite för att få till målchanser men de kommer inte till. Kajsa som är stark lyckas rycka tag i bollen i en närkamp men hennes skott går utanför. Gideonsberg dominerar inte matchen men de är starka när de tar tag i något. Izabell prövar skottlyckan utifrån och det känns som hela laget kommit igång strax innan första halvan av första halvlek har passerat. Izabell hittar Kajsa i ett snabbt samspel men skottet går utanför. P18 lyckas driva framåt men skottet blir inte otagbart. Izabell är också målsugen och krutar utifrån. Mot slutet av första halvlek så är det mera kamp. och Kajsa får till ett skott som går direkt på målvakten. Med 2.45 kvar tills vilan så kan Emma Bramming sätta 3-0 placerad ganska nära P18 målvakt som är en liten bit ute från mållinjen. Gideonsberg är starka men mot slutet av halvleken så tappas det lite energi. Tryck läs mer och läs om andra halvlek:

Det märks direkt i andra att P18 har bestämt sig för att satsa och startar med ny energi men Gideonsberg vänder och Izabell hittar Kajsa som prickar stolpen, innan Izabell gör ett eget försök och driver framåt och får till ett skott.. P18 får till ett skott men det är ganska lamt och skottet som kommer på den följande hörnan är inte ens nära.. Nu diver Izabell igen och går precis hela vägen stoppas till slut av P18:s målvakt. Det känns som om P18 inte ens är nära. 3.45 in i andra så gör Kajsa 4-0 efter en passning in från vänster och strax efter har hon chans på ett mål till men skottet går utanför. Gideonsberg är verkligen på. Nu har P18 en chans till en reducering då en av deras spelare kommer fri men det sköter Wilma Reintz Lundebergh i GIF-målet med en fotparad. Kajsa är sugen på att göra fler mål och drar sig fri mn skottet går utanför. Emma och Kajsa väggspelar och det är så när som Emma som verkligen är stark får till det i straffområdet. Izabell lägger en frispark från halva plan som går strax ovanför mål och snart så får hon till ett skott igen. Nu fåt p18 ett nytt friläge men Wilma är i vägen. Nu snurrar Kajsa runt och får skottläge men skottet går rätt på målvakten och snart får hon till ett skott igen. Hon kämpar verkligen och är stark vilket också Emma är som också får till ett skott på målvaktenoch returen får Kajsa tag i men P18:s målvakt reder ut det hela. Med en minut kvar så kan Kajsa placera in slutresultatet som blir 5-0.
Ja, min kamera är inte anpassad för rörelse inomhus så man tar många och väljer den minst sämsta..