måndag 8 augusti 2016

In linea...

Dagens Google translatoröversatta latinska rubrik betyder "över strecket" och det är vad de ljusblå är och det är där som vi hoppas att de ska hålla sig. Två vinster mot lag som har varit viktiga att vinna mot för de är också nere i bottenstrider, så sex poäng på två matcher. Lite kul är att min matchblogg från den matchen är den näst mest lästa inlägget sen jag startade den här bloggen..

Bollstanäs tog sin tolfte seger på raken när de tvålade till Ornäs rejält, ja de ljusblå vet hur det är att möta det laget men de ljusblå gjorde i alla fall två mål på serieledarna men dalalaget föll med hela 7-0 och det säger en hel del om 08-ornas kapacitet då de nu verkligen ångar mot Elitettan. Det dröjde hela till den 38:e minuten innan det första målet rullade in men sen var det rena ketchupeffekten då det när domaren blåste till halvtidsvila stod 3-0 efter det att Mariama Jammeh gjort 1-0, Maja Viklander 2-0 i den41:a minuten och Ida Hedstad gjort 3-0 i den 45:e ( Idas efternamn får mig varje gång att tänka på boken "Män som hatar kvinnor" ). I andra halvlek så Malin Engdahl 4-0 i den 49:e minuten, Maja 5-0 i den 72:a, Ida 6-0 i den 76:e innan Malin avslutade målskyttet när hon gjorde 7-0 i den näst sista matchminuten.

Läs vad Dalademokraten skriver om den matchen:

Rimbo visade att de vill ett av lagen som ska hänga kvar genom att slå Tierp med 2-0 men där dröjde det hela till den 78:e minuten innan Johanna Möller gör 1-0 och minuten senare så gör hon 2-0..

Läs vad UNT skriver om den matchen:

Och Norrtelje tidning:

Hälften så många mål blev det när Brommapojkarna slog Huge med 1-0 och det var inte en match som jag trodde skulle bli så jämn men matchens enda mål gjordes av Isabell Hammarbäck in den 29:e matchminuten...

Läs vad Gävle dagblad skriver om den matchen:

Gustafs vann med Tennissiffrorna 6-1 över Djursholm och den inleddes med ett självmål i den 10:e minuten för bortalaget innan Lisa Stam gjorde 2-0 i den 21:a minuten och innan halvleken var över så stod det 4-1 efter det att Sofia Lagerström gjort mål i den 34:e matchminuten följt av Lovisa Gustafsson minuten efter och  och Viktorija Budryte kan  reducera tre minuter senare. Lovisa gör 5-1 målet i den 81:a minuten och Sofia fastställer slutresultaten i den 88:e matchminuten..

Och Gustafs hemsida:

Gamla Uppsala och Ljusdal spelade Bollstanäs i händerna med att spela 2-2 i en match där Victoria Forss gett gästerna ledningen med 0-1 i den 13:e minuten och halvtimmen senare så kvitterar GUSK genom Annika Högberg. Hemmalaget går för seger när Tyra Kajgård gör 2-1 i den 67:e minuten men hälsingelagets Sanna Signeul kan kvittera fyra minuter senare så att de får ta med sig en poäng hem..