lördag 22 november 2014

Ljusblå uddlösa framåt i mållös match...


Så var det dax för futsal-DM och i den första matchen så mötte de ljusblå Hallstahammar och det var ett tryggt passningsspel redan från början från Gideonsberg och Elvira Gustafsson fick snart iväg ett skott och strax efter så fick Darja Andersson iväg ett par varav den andra gick utanför. De ljsublå spelade fram bra och hade ett bra passningsspel och hade kontroll på matchen, men efter en stund så började det att skapas mindre lägen då Hallstahammar kom igång mer. Det tog fem minuter innan Hallstahammar fick iväg sitt första skott. De ljusblå försökte att höja sig och Ellen Waldau väggspelade med Elvira och kom till skott. 9.34 så fick Hallstahammar sitt andra skott och 10.48 sitt tredje så det var ingen press alls från deras håll. Darja höll på att spela fram Ellenor Nogelius men hon fick inte riktigt tag på bollen.



Elvira Gustafsson tog sig igenom på högerkanten men skottet från en dålig vinkel tog på målvakten. nu var det dax för Hallstahammars fjärde skott. Det skapades ett bra läge när Ellenor spelade fram Ellen och den gick så när in efter att målvakten tippat i stolpen.. Jessica Leander avancerade och kom till skott. Det var nu lite mera ytor på Hallstahammars planhalva. Maria Rodriguez drog igång ett anfall men det hela rann ut i sanden efter att passningsmottagaren inte riktigt var med..
Ungefär i femtonde minuten så fick Hallstahammar iväg ett skott utifrån. Jessica försökte skapa på högerkanten och strax efter så sköt hon utanför efter en frispark. Hallstahammar fick i slutminuterna igång en kontring men Rebecka Nevala i det ljusblå målet var bra med. Innan domaren blåste av den mållösa matchen så fick Maria iväg ett skott...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar