lördag 22 november 2014

Ellenor Nogelius spräckte GIF-nollan...



I andra matchen så mötte de ljusblå Norrby och det fortsatt med bra passningsspel men de var mera på och Ellen Waldau fick snart iväg ett skott.. Jessica Leander drog igång en kontring men fastnade på en back. Darja Andersson var på och visade vilja och Jessica syntes snurra offensivt på högerkanten. Det var snabbt passningsspel och bättre rörelse än i första matchen. Elvira Gustafsson tog sig genom men Norrbys målvakt gjorde en fotparad. och strax efter så fick Elvira till ett skott utifrån. Vid en hörna så spelade Maria Rodriguez fram Darja men hon fick inte till skottet. De ljusblå var verkligen på och efter ett snabbt inspel från högerkanten så kan Ellenor Nogelius distinkt göra 1-0 i minut 5.25. Det snabba passningsspelet fortsätter och det dröjer ända till 8.22 innan Norrby får iväg sitt första skott och det kom efter ett misstag av den ljusblå backen som hade bollen.



Snart får Norrby till ett bra skott utifrån men det går rätt på Rebecka Nevala i det ljusblå målet.. Jessica Leander får en dubbelchans och de ljusblå offensiva spelet fortsätter när Maria bryter och spelar fram mot Elvira.. Darja sliter sig fri från sin målvakt och får iväg ett skott och strax efter så spelar Darja fram Jessica i ett bra anfall. Det är fortsatt bra passningsspel och Elvira får till ett bra skott från vänster. och strax efter så spelas Elvira fram av Ellenor men kommer ur vinkel.. Ellen får till ett skott som tar på en back. Norrby som inte skapar så mycket framåt får iväg ett skott som går högt över. Darja avancerar och pressar på men nästa skott som avlossas är ett från Norrbys sida.
Elvira, Ellenor och Jessica har ett fint samspel som slutar med att den sistnämnda tar sig igenom men skottet tar på målvakten från nära håll.
Samma gäng drar snart igång ett nytt anfall men det börjar med att Ellenor passar Jessica som spelar fram Elvira som skjuter men skottet tar Norrbys målvakt hand om. Darja tar sig ner mot straffområdet och får iväg ett skott som går strax utanför stolpen. Nu är det Sandra Lindströms tur att prova skottlyckan och strax efter så spelar Maria fram Darja som inte får till skottet. Norrby får till ett skott som går en bit utanför. Ända till slutsignal så har de ljusblå ett bra offensivt passningsspel men det skapas inga lägen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar