söndag 30 november 2014

Ljusblå framgångsvindar i futsal-DM


Inlägg nr 501, men än sen? Nu kör vi igång med 501:a för här ska inte parkeras i någon parkeringsficka och tas en tupplur för det är att trampa på gasen som gäller. Hade tänkt att åka till Kungsör idag och se på futsal-DM men det hade varit mycket på jobbet i veckan så det var skönt att ta det lugnt, äta Mc D-frukost och gå på adventsgudstjänst. men tack och lov så fanns det andra som åkte till Kungsör och som glatt rapporterade resultat, målskyttar och tog lite bilder..

I första matchen så ställdes Gideonsbergs F98-or mot BK30 och vann med 4-1 och där tre av de ljusblå gjordes av Elvira Gustafsson  och ett av Ellen Waldau. Lite kuriosa var att BK30:s mål gjordes av Cassandra Korhonen i form av ett självmål då hon spelar futsal med Gideonsberg i vinter, men vad gör ett självmål när man vinner med 4-1?

I andra matchen så ställdes F98-orna mot de dito F99-orna dvs ljusblått mot ljusblått ( de hade inte samma färg på tröjorna för annars hade det ställt till det). Den matchen vann F98-orna med 5-2 och två mål var gjordes av Cassandra Korhonen och Elvira och ett av Darja Andersson

I den tredje matchen så mötte F98-orna Västanfors och vann med hela 7-0 med två mål av Elvira, Cassandra och Darja och ett av en F99 som heter Elin (Pettersson?)

I finalen så ställdes de ljusblå F98-orna mot F99-orna igen och där vann F98-orna med 4-1 och Elvira gjorde två mål, Cassandra ett och  Jessica Leander ett..

Tack Patrik Gustafsson för rapport och bilder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar