lördag 22 november 2014

Härlig ljusblå inställning i förlustmatch...

Det var verkligen en härlig inställning hos båda lagen i matchen mot Forsby och Bosniska SK:s lag som tittade på jublade gång på gång. Matchen började med att Elvira Gustafsson blixtrade till, avancerade och kom till skott som Forsbys målvakt tog tag på. Elvira var verkligen på under matchen och snart anföll hon igen.. Olyckligtvis så sökte sig bollen upp på Ellenor Nogelius hand i ett Frosbyanfall och det blir frispark. Ni vet hur svårt att det är att få in bollen när det är frispark i futsal när hela laget står in i mål men tro det eller ej men Forsby stänkte in den i den i minut 2.36.
En genomskärare sökte sig fram till Elvira men Forsbys målvakt tog hand om skottet. Det var många ljusblå spelare som slet, Ellen Waldau, Jessica Leander och Ellenor. Det var inget fel på inställningen och Darja jagade verkligen efter bollen. Maria Rodriguez drog igång ett snabbt anfall men det rann ut i sanden. De ljusblå hade ett bra passningsspel och Ellen passade Elvira som hittade Sandra Lindström men hennes skott gick utanför. Sandra slet verkligen mot sin back och hela laget var på.
Elvira drev hela vägen men Forsbys målvakt kunde ta hand om skottet som följde Forsby fick hörna och bollbanan när Rebecka Nevala bara toutchade bollen såg lite farlig ut men den passerade bara igenom straffområdet. Forsby hade nu fått igång sitt spel och var mera inne i matchen...

De ljusblå jobbade på och Maria passade Ella som spelade bak till Jessica som hittade åter till Maria innan anfallet tog slut.. Ellenor hittade Sandra med en djupledsboll men Forsbys målvakt var bra med. Forsby kom fri i en kontring men Rebecka benparad avstyrde det hela och det blev bara en hörna som ledde fram till ett klent skott.. De ljusblå fortsatte att anfall och Elvira passade Ella som passade Sandra som i sin tur hittade Maria. De var verkligen på och anföll men nu kom Forsby i en attack men Rebecka var bra ute och avvärjde. Det var bra försvarsspel och Jessica fick stopp på en Forsby-attack men i minut 12.48 så fick Forsby åter igen hål på de ljusblå till ställningen 2-0 då i ett anfall Rebecka lämnat retur som kunde slås in.. Men det dröjde inte länge innan de ljusblå reducerade och det var match igen och Elvira avancerade och kunde göra 2-1 i minut 13.46.
En passning nådde Ellenor ute på högerkanten som i sin tur spelade tillbaka till Darja var skott gick högt över.. De ljusblå var verkligen på och de försökte att anfalla, anfalla och anfalla i ett högt tempo. Jessica sökte Elvira med en boll men den rann ut över långsidan. Elvira hittade Ella ute på högerkanten och hon fick med sig en hörna. Forsby kom till en kontring som rann ut. De ljusblå låg på och kom till en sista attack men de lyckade inte komma igenom Forsbyförsvaret...