måndag 18 november 2013

Tack Anders...igen...

Ja, jag tänkte i mitt stilla sinne att om nu Västmanland vann sin grupp och går till slutspel och vill ligger behändigt 10 mil från El Stockholmo så är det där de kommer att spela, men så enkelt behöver det inte vara för som tur är så är det någon som har koll:

"Visserligen spelas slutspelet i januari, men det sker i inomhushall. Om det blir Stockholm eller Växjö är inte helt klart än, det skall vara två gruppsegrare och en grupptvåa i varje slutspelsgrupp och både Stockholm och Uppland har också vunnit sina grupper. Alltså kommer två av dessa att få spela på Bosön, den sista får spela i en av grupperna i Växjö. "

Ja, naturligtvis så är det en inomhusmatch, det kom jag att tänka på väg till jobbet för på Bosön och i Växjö finns det hall, men hur kul är det att det ska avgöra i hall? Men så är det...

Ja, vi får se om det blir Växjö eller Stockholm...men slutspel blir det i alla fall...



1 kommentar:

  1. Nu har alla slutspelsgrupper presenterats utom den med Västmanland, men det krävs ju inte mycket slutledningsförmåga för att lista ut vilka man möter. Man hamnar i slutspelsgrupp D som spelas i Växjö den 31/1-2/2. Motståndare blir Värmland som vann sin grupp i kvalet samt segraren mellan grupptvåorna Halland och Småland.

    SvaraRadera