lördag 16 november 2013

Futsalextra: Kajsa räddade poängen...

Förutsättningarna för DM-futsalturneringen i Bombadier Arena var inte de bästa då flera spelare var borta, dels spelade innebandy och dels Cup Kommunal  där hela backlinjen är ljusblå. Matchen mot Norrby började inte bra för redan efter 30 sekunder så spelade en ljusblå försvarare in bollen i plan från en backposition och en Norrbyspelare kunde snappa upp den och göra 1-0. De första fem minuterna så var Norrby det bättre laget och såg starkare ut men sen kunde Gideonsberg jobba sig in i matchen. Kajsa Hall hade ett bra läge för reducering med skottet gick utanför, men i den 8:e minuten så kunde hon snyggt frispelad kvittera till 1-1. Efter målet så höjdes farten och det blev ljusblå press men sen tog Forsby över ett tag och de ljusblå fick satsa på att kontra. De hade lite svårt att komma till bra anfall men sen gick anfallsproppen ut Elin Christensson hade ett bra skott utifrån och någon som presenterade sig var Cecilia (har ej efternamnet) som dels sköt utanför med ett bra skott och senare frispelad prickade stolpen. Ja, det var verkligen ljusblå press mot slutet. Med några sekunder kvar så kunde målvakten för dagen Jossan Höglander avvärja ett friläge för Norrby.