lördag 23 november 2013

Jenny ansluter till Irsta....


Irsta fick ihop en bra trupp förra säsongen som etablerade dem som ett mittenlag, men de sträcker sig vidare och första nyförvärvet de presenterar inför säsongen 2014 är Jenny Nordberg och som första gurkmedia så har Gideonsbergsbloggen fått en exklusiv intervju.
Jenny var på gång redan förra säsongen till Irsta men en graviditet kom i mellan och nu på fredag är det beräknat att barnet kommer, men detta är inget hinder för en fotbollssatsning. Om läkaren ger klartecken så kan hon börja att träna efter 6-8 veckor.
Fotboll har hela tiden varit en del av hennes liv men den stora satsningen har varit på handboll där hon spelat med Boden. Det har gått ihop genom att hon tränat i Eskilstuna och spelat matcherna med Boden och då tagit flyget upp och som hon säger att "bortamatcherna blev hemmamatcher och tvärt om" för de övriga lagen var från södra Sverige.
Hon flyttade ner från Boden där hon spelade för fotboll med Trångfors för att gå i skolan här nere och har hela tiden hållit igång fotbollen genom att spela i Torshälla och Romfartuna. Hon spelar anfall och blir något för Gideonsbergs backlinje att se upp för. Om Irstas trupp säger hon att det är en god stämning och hon tycker det är roligt att de som förening satsar.
Så nu är det en fotbollssatsning som hägrar och hon låter riktigt entusiastisk över detta. Jag frågar henne om det kommer att fortsätta med handbollen men det har hon inte riktigt funderat på, men det låter som det inte riktigt är helt uteslutet heller, så vi får väl se...
Gideonsbergsbloggen önskar lycka till med förlossning och division två satsning. Personligen tycker jag det är kul med spelare som fortsätter och jag hoppas att Jenny kan bli en inspiration genom att visa att graviditet och familjeliv inte är något hinder för att satsa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar