söndag 12 oktober 2014

Vi får se hur långt vingarna bär...


Sitter nu uppkrupen i ett fönster på M/S Amorella på väg hem från min brors frus 50-årskalas där jag uppvaktade henne med att bränna av den sista av konfettibomberna (den som inte gick åt på Lötens IP) och en av gästerna blev så rädd att hon tappade ett hyrt fat i golvet. Denna gång fick jag själv sopa upp det hela själv och det tog ca 30 minuter att få bort den från den äkta mattan i den hyrda festlokalen men det var det värt..
Har bara gått och väntat på resultatet från Önsta IP och precis nu kom slutresultatet upp på SvFF:s hemsida som berättade att de ljusblå förlorade med 3-0..
Det var mycket prat om förra helgen att det kan bli division ett spela för Gideonsberg även om de förlorade mot Vaksala men bara om de gjorde bättre resultat än den förlorande laget i kvalmatchen mellan Rynning och Hällbybrunn och det enda jag kan få fram just nu är att Rynninge vunnit (se bilden som är från deras Twitterkonto) De vann första matchen med 3-1 och det ska bli intressant att få reda på¨resultatet från idag. Varför skulle det då finnas en extraplats undrar du? Enligt uppgift så är det en konsekvens av Tyresös konkurs som fortplantat sig ner i seriesystemet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar