lördag 18 oktober 2014

Gideonsberg F15 obesegrade i Haninge cup...

Gideonsberg F15 är i Haninge i helgen för Haninge Cup som är en cup just för F15 lag och igår spelade de två matcher först mot Ösmo och då vann de med 3-1 efter ett ledningsmål av Cecilia Bahar att Kajsa Hall Wistling någon minut senare drygat ut ledningen. Precis i början av andra halvlek så gör Kajsa sitt andra mål innan Ösmo kan reducera
Lite senare på kvällen så besegrar de ljusblå Vendelsö Blå med 4-0 där Kajsa börjar målskyttet innan Linn Flytström drygar ut minuten senare, framspelad av Kajsa. Kajsa fortsätter att göra två mål per match och spelas för sitt andra mål fram av sin syster Klara Hall Wistling innan Cecilia följer traditionen med ett mål per match och fastställer slutresultatet..
Idag möter de Nackdala på eftermiddagen innan det är dax för eventuellt slutspel...