söndag 19 oktober 2014

Gideonsbergs F15 ruleade Haninge cup...

Ja, det blev guld idag för Gideonsbergs F15 efter de att i sista gruppspelsmatchen slog Nackdala med 2-1 efter två tidiga ljusblå mål av Kajsa Hall Wistling och där Nackdala reducerade i andra..
I semifinalen så ställdes de mot Ösmo som de slog med 3-1 under lördagen och nu blev det en ny ljusblå seger men denna gång så blev det med med 3-0 där Kajsa gjorde 1-0 i den första halvleken och Linn Flytström gjorde två i andra halvlek..
I finalen så ställde sig mot Sandviken (fick nu flashbacks från F16-SM) och den slutade 2-0 till Gideonsberg efter där Kajsa gjorde båda målen i andra halvlek...

PS. Själv ägnade jag den sena eftermiddagen åt Rönnbys match mot Pixbo där göteborgarna tog över spelet i sista perioden men gurkorna vann till slut med 10-8 och min kväll ägnas nu åt amerikansk fotboll... DS.