torsdag 31 mars 2016

Då är det dax för nya lag: Gustafs..


Var ute och sprang efter jobbet i mitt försök att försöka hålla någon form av form och efteråt känner jag mig skönt seg så det blir lite: Ska jag skriva? Ska jag inte skriva? Ja, hur det blev ser ni..
Nu har vi kommit fram till Gustafs ett lag som de ljusblå har mött en hel del gånger både i träningsmatcher men även i seriespel och de har varit som ett storasyskon som de ljusblå inte riktigt har rått på..

Förra året så slutade de trea i serien och på samma poäng som tvåan Gamla Uppsala och de hade 16 segrar, 3 oavgjorda och 3 förluster när man summerade den säsongen. Hade gjort ett mål mer än GUSK men släppte in sju mera, dvs 73 gjorda och 29 insläppta. De oavgjorda kom mot Djursholm i den 3:e omgången då det blev 1-1, samma resultat mot Sundsvall i den 8:e omgången även mot Gamla Uppsala i den 15:e omgången och och förlusterna kom mot Täby där de föll med 2-3 i den 6:e omgången och de förlorade även mot Täby i returen då siffrorna skrevs sig till 3-2 och detta i omgång 17 och den sista förlusten kom mot seriesegrarna Sundsvall då de föll med hela 5-0 i omgång 19. Täby som de hade så svårt för slutade fyra..

Gustafs bästa målskytt är den gamla bekantingen Frida Lindgren med förslutet både i ljusblått och BK30. Om ni vill fräscha upp minnet så fick hon och hennes tvillingsyster lämna ljusblått då de hade prioriterat innebandyn istället för fotbollen vid ett tillfälle. Det föll inte i så god jord. Den som gjorde näst mest mål i Gustafs var Tabitha Padget med 12. Oj, glömde att säga att Frida gjorde 19 och vann därmed skytteligan i division ett norra Svealand. Tredje bäst var Sofia Lagerström med 10 gjorda och fjärde bäst var Fridas tvillingsyster Hanna som gjorde 8 mål vilket var lika många som Patricia Forsell.

Kolla man försäsongsresultaten så vann de mot Örebro SK Söder med 1-0, förlorade mot Huge med samma siffror och vann mot Fanna med 2-0...

De har en ny målvakt som heter Linn Paulsen och som spelat i Kvarnsvedens F19 lag och så har Avesta/Skogsbos forward Lovisa Gustafsson, Korsnäs innermittfältare Emelie Sjökvist, och två norska systrar Ulrika och Madeleine Granlind anslutit till truppen...

Frida kommer att bli mamma i maj så hon kommer inte att kunna göra mål för Gustafs för än efter sommaren...

Bilden är från deras hemsida och den är efter en match mot VIK 2013...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar