måndag 28 mars 2016

Så blev det nya lag: FC Djursholm..


Den här skrivs på påskdagens kväll med en en lätt tunghet i huvudet men alternativet var att titta på TV så det kändes som ett bättre alternativ att skriva något om FC Djursholm. Det blev lite bråda tider med seriebyte så det gäller att smida när järnet är varmt för jag vill ha lite koll när serien börjar..

Förra året så slutade de femma i denna serie så man kan säga att de var division ett norra Svelands Sätra då den vann elva matcher, spelade fem oavgjorda och förlorade sex. Tycker det är var en ok säsong där 7-3 förlusten mot Gamla Uppsala och 4-1 förlusten sticker ut lite vilka kom i omgång nio och elva, men å andra sidan så spelade oavgjort hemma 1-1 mot seriesegrarna Sundsvall och slog Gamla Uppsala med 2-0 i returen...

Det blev 52 gjorda mål och och 36 insläppta och där de främsta målskyttarna var Sanna Norlander med 12 gjorda, Stephanie Wroblewski med 9, Victoria Wahlstedt 7, Isabell Hammabäck och Jennifer Hansen 5..

Några namn som klingar bekant för mig är förutom Isabell även Ida Garamvölgui där den förstnämnda spelade i Brommapojkarna när de spelade i samma serie som de ljusblå och den sistnämnda var jag tvungen att googla och då måste jag ha sett henne när hon spelade i Rågsved men hon här även förflutet i Rimbo

Enligt deras hemsida så berättas det att de spelade i träningsmatch mot Hässelby IK med en "ny väldigt orutinerad trupp" som inne höll tre seniorer och resten juniorer. Undrar om det är generationsskifte i klubben?

Bilden är från deras hemsida och visar deras nya matchställ...



Zahra Hait Warsame brukar jobba hos oss på loven. Ingen ljusblå fotboll för henne men hon håller igång med att b.la spela fotboll med Barkarö som har ett samarbete med Rytterne. Alltid lika roligt att se henne..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar