fredag 4 mars 2016

Snart är det dax: Sollentuna...


Fredag kväll och jag får pusta ut efter en arbetsvecka och vad passar då bättre att ta och skriva en blogg om en av årets nya motståndare och vi gör ju det i bokstavsordning och har då kommit fram till Sollentuna. Det är nästa lite tråkigt att vi snart är klara med genomgången...
När jag hör ordet Sollentuna så ringer inte en enda klocka men det ska det nu bli ändring på..

Hjärnan är lite seg så för ovanlighets skull så tänkte jag ha musik på i bakgrunden och tittade om de hade M83:s senaste skiva på Spotify men det fick bli ett soundtrack som de varit inblandade i...



Åter till Sollentuna som  vann division 3 A i Stockholm på 41 poäng precis före IFK Viksjö på 39 men sen var det ett hopp ner till Ekerö IK med 31 poäng. Sollentuna vann tolv, spelade 5 oavgjorda och förlorade 1. De började men fem raka segrar innan den enda förlusten kom mot Ekerö i den 6:e omgången. De oavgjorda kom mot IFK Haninge/Brandbergen 1-1 i omgång 8, mot Ängsby IF i omgång 12 då det blev mållöst och i omgången efteråt så spelade 2-2 mot Ekerö och i omgången efter det så spelade de 1-1 P18 IK B på bortaplan för att sen i näst sista omgången alltså nummer 17 spela 2-2 i IFK Viksjö. Deras största seger var mot Essinge IK då de vann med 6-1..

Det här känns som en bra säsong men kommer de att hålla i division två? Det är omöjligt att säga så mycket om ett lag som detta men de gjorde 51 mål men var täta som den och släppte bara in 17 mål till skillnad från tvåan IFK Viksjö som släppte in 31..

Bilder från deras Facebooksida..

Här är en video från Sverige F17 landslags match mot Polen där både Izabell Rydell och IFK Västerås Linn Vickeus spelade:






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar